foto

Melissa Auf der Maur

  • nar. 17.3.1972 (48 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Spoluautor
2009 Out of Our Minds
2003 Hranice zlomu
1998 How to Make the Cruelest Month
1997 Platinum (TV film)

Dokumentární

2019 Brainiac: Transmissions After Zero
2011 Life Is a Highway: Canadian Pop Music in the 1990s (TV seriál)
2004 The Greatest Canadian (TV seriál)
1998 Righteous Babes, The (TV film)

Hudební videoklipy

1998 Hole - Awful (hudební videoklip)
Hole - Celebrity Skin (hudební videoklip)
Hole: Malibu (hudební videoklip)
1996 Hole: Gold Dust Woman (hudební videoklip)
1994 Hole - Violet (hudební videoklip)

Video kompilace

2001 Smashing Pumpkins: 1991 - 2000 Greatest Hits Video Collection (video kompilace)

Host

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky