foto

Leif Edlund Johansson

  • nar. 10.1.1972 (45 let)
    Flen, Södermanlands län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Operation Ragnarök
Tom of Finland
2016 Obr
2014 Uprchlík na malinové loďce
2013 Hotel
2011 Možná zítra
No Sex Just Understand
2010 Incident v bance
2008 V moci davu

TV seriály

2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2013 Molanders (TV seriál)

TV pořady

1989 BingoLotto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace