foto

Leif Edlund Johansson

  • nar. 10.1.1972 (47 let)
    Flen, Södermanlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Koko-di koko-da
2018 Dagslända
Operation Ragnarök
2017 Tom of Finland
2016 Obr
2014 Uprchlík na malinové loďce
2013 Hotel
2011 Možná zítra
No Sex Just Understand
2010 Incident v bance
2008 V moci davu

TV seriály

2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2013 Molanders (TV seriál)

Dokumentární

2019 Fraemling

Host

TV pořady

1989 BingoLotto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace