foto

Åsa-Lena Hjelm

  • nar. 11.4.1947 (72 let)
    Tyresö, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Halvdan Viking
2015 Prästen i paradiset
2013 Fjällbackamorden: Havet ger, havet tar (TV film)
2012 Poslední věta
2011 Možná zítra
2008 Patrik - věk 1,5
2006 Keillers park
2005 Som man bäddar...
2004 Tři slunce
1980 Sverige åt svenskarna
1979 En kärleks sommar

TV seriály

2002 Familjen (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1997 Glappet (TV seriál)
Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad (TV seriál)
1993 Polisen och domarmordet (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace