foto

Kate Elliott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jean (TV film)
2015 Smrtgasmus
2012 Čerstvý maso
2011 Bliss (TV film)
2007 30 dní dlouhá noc
2006 Knife Shift
2004 Fracture
2003 Místní
2002 Toy Love
2001 Nikdo tě neuslyší

TV seriály

2019 The Gulf (TV seriál)
2018 Wentworth (TV seriál)
The Edge (S06E07)
Bitter Pill (S06E05)
2009 The Cult (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Životní síla (S05E16)
1999 Xena (TV seriál)
Ty kosti, ty kosti (S05E05)
1998 Xena (TV seriál)
Dobrodružství v obchodu s hříchem 2/2 (S04E02)
Dobrodružství v obchodu s hříchem 1/2 (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky