foto

Walter Sittler

  • nar. 5.12.1952 (67 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Getriebenen (TV film)
2019 Der Liebhaber meiner Frau (TV film)
2018 Venus im vierten Haus (TV film)
2017 Eltern allein zu Haus: Die Schröders (TV film)
Eltern allein zu Haus: Die Winters (TV film)
Eltern allein zu Haus: Frau Busche (TV film)
2016 Reborn Lost
2015 600 PS für 2 (TV film)
600 PS für zwei (TV film)
Alleine war gestern (TV film)
Das goldene Ufer (TV film)
Starfighter - Sie wollten den Himmel erobern (TV film)
Vichr 2
2014 Sternstunde ihres Lebens (TV film)
Zu mir oder zu dir? (TV film)
2013 Der große Schwindel (TV film)
Skandál (TV film)
2012 Die Jagd nach dem weißen Gold (TV film)
Polizeiruf 110 - Fieber (TV film)
2011 Almanya - vítejte v Německu
Halbe Portionen
2010 Auftrag in Afrika (TV film)
Scheidung für Fortgeschrittene (TV film)
Weihnachten im Morgenland (TV film)
2009 Loď snů - Papua-Nová Guinea (TV film)
2007 Der Butler und die Prinzessin (TV film)
Der Mustervater 2 - Opa allein zu Haus (TV film)
Reife Leistung! (TV film)
2006 Handyman
Nikdy nevěř svému zeti (TV film)
Svatba mého manžela (TV film)
2005 Die Unlösbaren Fälle des Herrn Sand (TV film)
Ein Geschenk des Himmels (TV film)
Gegen jedes Risiko (TV film)
2004 Eurotrip
Sám mezi dětmi (TV film)
2003 Navždy ztracena (TV film)
2002 Liebst du mich (studentský film)
Stahující se mračna (TV film)
Templer, Der
2001 Der Millionär und die Stripperin (TV film)
Reise des Herzens (TV film)
2000 ...und das ist erst der Anfang
Das Herz des Priesters (TV film)
Mädchenhandel - Das schmutzige Geschäft mit der Lust (TV film)
Pouštní růže (TV film)
1999 Sokyně v lásce (TV film)
Unschuldige Biester (TV film)
1997 Trest života (TV film)
1996 Spatz in der Hand (TV film)
1995 Mutproben (TV film)
Rosemarie Nitribitt - Tod einer Edelhure (TV film)
1989 Der letzte Gast (TV film)
1983 Abschiedsbilder (TV film)

TV seriály

2018 Daheim in den Bergen (TV seriál)
Liebesreigen (E02)
Schuld und Vergebung (E01)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Lichterfest (E25)
Der wilde Jack (E24)
2017 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Tage der Angst (E23)
In einem kalten Land (E22)
2016 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Für immer Dein (E21)
In einer sternlosen Nacht (E20)
2015 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Unter Männern (E19)
Das Mädchen und der Tod (E18)
Wilde Nächte (E17)
2014 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
In einer dunklen Nacht (E16)
2013 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der böse Mann (E15)
Fürchte dich nicht (E14)
Der Wolf im Schafspelz (E13)
2012 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Niemand hat Schuld (E12)
Allein im finsteren Wald (E11)
2011 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Eiserne Hochzeit (E10)
Laila (E09)
2010 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der Tod kam am Nachmittag (E07)
2009 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Schwarzer Engel (E06)
Der sterbende Dandy (E05)
2008 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Sommerzeit (E04)
An einem einsamen Ort (E03)
2007 Abgedreht in Stuttgart (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Näher als du denkst (E02)
Den du nicht siehst (E01)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Fox a partneři (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1987 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Besuch aus Kanada (S02E07)
Der Fremde in der Hütte (S02E03)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2007 Auf der Spur meiner Ahnen (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Ein Leben ohne Lüge (E08)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2015 Das Spiel beginnt! - Die große Show von 3 bis 99 (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
2009 Das Quiz der Deutschen (TV pořad)
2006 Frag doch mal die Maus (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky