Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Chudáci Slováci. Nevím, čím si to zasloužili, co komu udělali, ale po takových reklamách jaké jim udělali Jeff Schaffer a o rok později Hostel E. Rotha je s podivem, že se vůbec někdo do jejich končin odváží vydat :o) Pouze s dovětkem (pravda nebyl jsem v Bratislavě, ale shodou okolností jsem nedavno krátce pobýval v blízkosti Popradu a brodil se po pás ve sněhu v mých oblíbených Vysokých Tatrách ) a garantuju vám všem, že za " 1euro " byste toho moc nepořídili. Rozhodně ne vlastní hotel :o) V takovém klubu Vesper si (co se týče cen) nic nezadají s nejvyhlášenějšími pražskými klubíky. Ale co, vrátil jsem se... celý :o) ,takže.... KONEC dobrý, všechno dobré. Co se týče snímku samotného, tak nevím, do jaké míry na mně zapracovalo těch pár " šťopiček " Tullamorky na ledu, kterou mi ze Švýcarska dovezl kamarád nebo se patřičná nálada dostavila sama, ale já se ( světe div se ) chvílemi bavil. Že bych se ve svých " pokročilých " letech vracel do teenagerských let... ? Mutování na sobě zatím nepozoruji :o) Když už ÚLET, tak pořádnej. Pravda, jako fanda Liverpoolských Reds bych ocenil, kdyby se nejednalo o fans ManU, ale souhlas..fuck Italy, fuck Swiss :o) Navnadil mě již zmiňovaný Vinnie Jones jako hooligan ManU, pokračovalo to vtipnou miniroličkou Petra Jákla, do kolen mě dostal Matt Damon ( vskutku pěknou roličku si zde vystřihl ) a při " souboji robotů " jsem vyprskl obsah sklenky :o) Výsledný resultát: na nějaké ocenění snímek aspirovat nikdy nebude ( to ani nebylo jeho ambicí ) , ale vzhledem k faktu, že snímek jsem si pustil téměř omylem a čekal, že při něm vydržím max 5min, jsem byl příjemně překvapen a nemůžu říct, ( i přes těch pár hlušších míst) ,že bych se nebavil.....60% p.s. ne vždy věci "zdarma" ( tričko ) jsou výhrou, že :o) ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem... Američani stále rádi točí slaboduché teen komedie a stále si rádi dělají srandu ze Slovenka. Tvůrci Eurotripu ale udělali jednu chytrou věc - hned od začátku nasadili takovou míru nadsázky, že ani já, rypák rýpavá jsem neměl moc potřebu ohrnovat nos nad degradující úrovní humoru (což mohlo být dáno i tím, že vedle běžícího filmu ležela moje skripta na nadcházející zkoušku, jestli víte co tím myslím)... Rejža taky není úplně bez smyslu pro humor a tak o poměrně vtipné (a několik opravdu silných - např. anglický autobus s Vinnie Jonesem) momenty není nouze. Michelle Trachtenberg navíc vůbec nevypadá zle. Kol a kolem, jde o jednu z nejzábavnějších amerických teen komedií. Sílu tohohle komplimentu nechť každý poměří s vlastní zálibou v tomhle subžánru ;) 50% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

No dlho som váhal, či sa do tohto ďalšieho z amerických teenagerských kúskov mám púšťať, ale musím povedať, že toho neľutujem ani omylom. Ani nechápem ako je to možné, ale pravdupovediac, oproti tomuto sa môžu strčiť všetky diely 'American Pie' niekam! Podarené, trošku zvrátené, korenisté, nechutné, štipľavé, ale hlavne všetko zmiešané v správnom pomere. Niektoré vtipy ma totálne dostali(malý heilujúci chalan), karikatúra Slovenska ma totálne zarazila, ale nemohol som sa nesmiať, ako bonbónik bol Vinnie Jones so svojimi hooligans RULEZ! 85%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Výborný fim, který sice obsahuje stupidní scény (např. noční klub v Amstru), ale nepostrádá to, proč vlastně komedie vznikají. A to je zábava. Děj je velice jednoduchý a o to více nápaditý. Hlavní herci hrají solidně, hudba je fajn a některé ty mouchy jsou spíše k dobru. A především film obsahuje spoustu extra vychytaných situací, jako např. malý Adolf, Manchester United fans, Bratislava, atd. Musím říct, že je to jedna z nejzábavnějších komedií, co jsem viděl. 75% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Preboha, Jenny, ale ja predsa nespávam so všetkými ženami, ktoré stretnem! Spávam predsa aj s mužmi.“ Nič som nečakal, dokonca som si k tomu sadal takmer z donútenia. O to bolo príjemnejšie moje prekvapenie z nadupaného deja, ktorý nedisponuje oscarovými hereckými výkonmi, ani scenár á la Memento, ale berie dych strhujúcim tempom. Ak vás prvý vtip neosloví, zbombarduje vás druhý alebo tretí (prinajhoršom desiaty). Vrcholom je geniálny Miroslav Táborský ako zamestnanec bratislavského hotela, ktorý sa po prijatí prepitného (päť centov) otočí k šéfovi, vyfacká ho a ide si kúpiť vlastný (!). Celkovo je bratislavská pasáž excelentná (Hostel handra). Avšak i mimo nej vás čaká hromada vtipov (Hooligan Vinnie Jones, bitka robotov, elegantný Francúz v bielom oblečení, nudapláž, David Hasselhoff, incest, detský Hitler, hašišové koláčiky, najerotickejší salón minimálne v Amsterdame, nemecký šofér so spánkovým deficitom). ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Domény scottymail.com a deutchnet.com byly obě registrované stejnou osobou z Michiganu. (HappySmile)
  • Když Scott (Scott Mechlowicz) s Cooperem (Jacob Pitts) odlétají z USA, v prvním záběru je pohled na třímotorový dopravní letoun Lockheed L-1011 Tristar. V dalším záběru je ale dvoumotorový letoun Boeing 767. Nakonec sedí v letadle společnosti Luftahansa, která nevlastní ani jeden z těchto typů letadel. (Cheeker)
  • Vinnie Jones (Maynard) se snažil přemluvit štáb, aby angličtí fanoušci patřili k týmu Chelsea, ve které v minulosti působil. (chris rock)

Reklama

Reklama