foto

Pierre Aknine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Ce soir je vais tuer l'assassin de mon fils (TV film)
2013 Crime d'État (TV film)
2011 Mort d'un président (TV film)
2010 Chateaubriand (TV film)
2007 Ali Baba a čtyřicet loupežníků (TV film)
2005 D´Artagnan a tři mušketýři (TV film)
2003 Jean Moulin, une affaire française (TV film)
1996 Je m'appelle Régine (TV film)
1994 Le silence du coeur
1993 Anděl, nebo ďábel? (TV film)
1992 Coup de chance (TV film)

TV seriály

2020 Un homme ordinaire (TV seriál)
2019 Osmosis (TV seriál)
Znovuzrození (E08)
Vykoupení (E07)
Krize (E04)
další epizody (4)
2017 Souviens-toi (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 La Main du mal (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Tous pour tous (S08E02)
Bienvenue en Sologne ! (S08E01)
2008 Julie Lescautová (TV seriál)
Únos (S17E04)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrtící nože (S10E03)
Nejdelší noc (S10E02)
1989 Un privé au soleil (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Ce soir je vais tuer l'assassin de mon fils (TV film)
2013 Crime d'État (TV film)
2011 Mort d'un président (TV film)
Raspoutine (TV film)
2010 Chateaubriand (TV film)
2005 D´Artagnan a tři mušketýři (TV film)
2004 Mariage mixte
1998 Un camion pour deux (TV film)
Únos v Casablance (TV film)
1997 Les Héritiers (TV film)
Obchod století (TV film)
1996 Je m'appelle Régine (TV film)
Má žena mě opustila
1994 Le silence du coeur
1992 Coup de chance (TV film)
1989 L'Union sacrée
1986 Banana's boulevard

TV seriály

2017 Souviens-toi (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 La Main du mal (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1989 Un privé au soleil (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky