foto

James Mather

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Extra Ordinary
2017 Nails
2014 Frank
2012 Útěk z MS-1
2009 Jak zubaři přicházejí o iluze
2006 Lonely Sky, A
2004 Adam a Paul
Prey Alone
2001 Riblock
1997 My Dinner with Oswald
Quando
The Last Bus Home
1995 Bench, The
1994 Connivers, The
1993 Godsuit

TV seriály

2019 Dublin Murders (TV seriál)
2018 Krypton (TV seriál)
The Rankless Initiative (S01E03)
House of El (S01E02)
Pilot (S01E01)
1997 Šest v tom (TV seriál)

Hudební videoklipy

1994 Shrine - No One Knows (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Útěk z MS-1
2004 Prey Alone

Hudební videoklipy

1994 Shrine - No One Knows (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Útěk z MS-1
2004 Prey Alone

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky