foto

Claudia Pandolfi

  • nar. 17.11.1974 (46 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 L'uomo che disegnò Dio
È per il tuo bene
2019 Ma cosa ci dice il cervello
2018 Pásovcovo proroctví
Se son rose
2015 Uno anzi due
2014 Non avere paura. Un' amicizia con Papa Wojtyla (TV film)
2011 I più grandi di tutti
Quando la notte
Sulla strada di casa
2010 Figli delle stelle
První krásná věc
2009 Cosmonauta
Due partite
2008 Amore, bugie e calcetto
Solo un padre
2007 Násiríja, pravdivý příběh z Iráku (TV film)
2004 Radio Alice
2002 Sequestro Soffiantini, Il (TV film)
Sogni di gloria
2001 Piccolo mondo antico (TV film)
2000 Fate un bel sorriso
1999 Farfalla nel cuore, Una (TV film)
Milonga
1997 Auguri professore
Naja
Vejce na tvrdo
1996 Frontiera, La
caso Redoli, Il (TV film)
1994 Plyšový medvídek
1992 Le Amiche del cuore

TV seriály

2020 Gli orologi del diavolo (TV seriál)
2019 Made in Italy (TV seriál)
Baby (TV seriál)
Dítě (S02E06)
Slepá ulice (S02E05)
Vadí nevadí (S02E04)
další epizody (6)
2018 Baby (TV seriál)
#Love (S01E06)
Poslední pokus (S01E05)
Emma (S01E04)
další epizody (6)
2015 È arrivata la felicità (TV seriál)
2012 Il tredicesimo apostolo (TV seriál)
2000 Come quando fuori piove (TV seriál)
1998 Un medico in famiglia (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Voce del cuore, La (TV seriál)

Dokumentární

2007 Sperimentazione animale: Un male curabile - vyp.

Hudební videoklipy

2017 Nick Limongi - Sono Qui (hudební videoklip)
2010 Otto Ohm - Evito la forma (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky