Reklama

Reklama

Baby

(seriál)
Trailer
Itálie, (2018–2020), 13 h 48 min (Minutáž: 40–52 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Dvě dospívající dívky z bohaté části Říma, otrávené ze svých rodin a spolužáků, přitahuje podsvětí a začínají vést dvojí život. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (15)

iNKa 1104 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelná lehkost bytí náctiletých zachycená výbornou kamerou, protínaná neméně výtečným střihem a doprovázená skvěle padnoucí hudbou. Postavy jsou autentické, charismatické, barevné a postrádají jakákoli klišé. Vyprávění má určitou dávku tajemství a kouzlo v nedořečeném, vytvářející podmanivou atmosféru "mimo realitu". A i když je kamera v blízkosti postav, cítíme, jak jsou vzdálené a nepolapitelné. Úžasně natočený seriál a jako bonus italština k tomu. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Italský seriál se skvělou hudbou, kamerou a hlavně mladými autentickými herci, kteří jsou naprosto skvělí. Bohužel v prvních episodách se ztrácite, a když to konečně nabere nějaký spád, skončí to. Nic to ale nemění na tom, že je to fakt skvělý počin, který stojí za to vidět, už jen kvůli té krásné Itálii a kontroverznímu tématu. ()

Reklama

LadyCarousel 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem se na tenhle italský počin strašně těšila. Asi za rok jsem měla možnost dokoukat celou první sérii. Asi jsem si to za tu dobu moc zidealizovala. Udělala jsem si takovou soutěž, že jsem tipovala co určité postav řeknou, nebo udělají. Většinou jsem se trefila. Čili moc předvídatelné, moc nalajnované. Ale koukatelné. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Z pôvodne slušného seriálu sa pomaly stáva Beverly Hills, aby od druhej série nastúpili buzifajtášske tanečky a vy si uvedomíte, sakra, to je zas Netflix tvorba. Drvivá väčšina ľudí nemá s homošmi problém a nech si robí každý doma čo chce. Ale aký má účel ukazovať permanentne dvoch chlapcov ako si detailne vymieňajú hektolitre slín, tomu naozaj nerozumiem. ()

eliskakoz 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mě nenadchl seriál tak moc, jako tenhle. Obecně miluji prostředí střední školy a teen dramatu. Italské prostředí tomu dodalo ještě mnohem více šťávy - zjistila jsem, že Italové jsou fakt všichni (skoro) krásní a velice jsem si díky Baby oblíbila italštinu jako takovou. Zápletka byla úžasná, ještě jí přidalo to, že je to točené podle skutečných událostí. Nemůžu opomenout hlavní hrdinku Alici Pagani, do které jsem se zamilovala na první pohled a díky ní jsem si užila sledování seriálu ještě mnohem víc. ()

Galerie (198)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Římě. (BMW12)
  • Seriál je natočený podle informací zakládajících se na pravdě, kdy se dvě holky ve věku 14 a 16 skutečně staly prostitutkami. Skandál se odehrál v bohaté římské čtvrti Parioli v roce 2014. (Lukaspovis7)

Reklama

Reklama