foto

Aziz Bejšenalijev

  • nar. 15.3.1971 (47 let)
    Frunze, Kyrgyzstán, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bitva o Moskvu
2015 Amanat
Dom dlja rusalok
2011 Likvidator
2008 Mustafa Šokaj
Rajskije pticy
2007 Paragraf 78
2005 Nomád
2003 Trio

TV seriály

2014 Mužskije kanikuly (TV seriál)
2013 Byvšich ně byvajet (TV seriál)
Krasnyje gory (TV seriál)
2012 Dikij 3 (TV seriál)
Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
2011 Lektor (TV seriál)
2009 Sjomin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace