foto

Jasna Đuričić

  • nar. 16.4.1966 (51 let)
    Ruma, Srbsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chlapi nepláčou
2016 Deník strojvůdce
Dobrá manželka
2015 Rajský pokoj
2014 Barbaři
2013 Odumírání
Pro ty, kteří už nemůžou vyprávět
2010 Bílý bílý svět
2009 Podzim v mojí ulici
2003 Dremano oko

TV seriály

2016 Dnevnik masinovodje (TV seriál)
2012 Folk (TV seriál)
2009 Na terapiji (TV seriál)
2007 Nasa mala klinika (TV seriál)
2005 Ljubav, navika, panika (TV seriál)
2003 M(j)esoviti brak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace