foto

Jean-Michel Tinivelli

  • nar. 19.3.1967 (52 let)
    Strasbourg, Bas-Rhin, Alsace, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Až odejdu (TV film)
2010 Mateřské pudy (TV film)
2009 Sur le chemin de Compostelle (TV film)
2008 Smrt na ostrově (TV film)
2005 Říše vlků
2004 Lila Claudelová (TV film)

TV seriály

2019 Alive Nevers (TV seriál)
2017 Louis(e) (TV seriál)
2011 Sparrowhawk (TV seriál)
1997 Jedna a jedna je šest (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Špinavé obchody (S02E03)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1994 Julie Lescautová (TV seriál) - původní scénář
Únos (S03E02) - původní scénář

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace