foto

Tom Braidwood

  • nar. 27.9.1948 (70 let)
    British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)
1999 Akta X: Jedináček (video kompilace)
1998 Akta X - Film
Akta X: Identita (video kompilace)
1997 Akta X – Akta 10: Emily (video kompilace)
Akta X – Akta 9: Redux (video kompilace)
1996 Akta X: Piper Maru (video kompilace)
1995 Akta X – Akta 5: 82517 (video kompilace)

TV seriály

2016 Akta X (TV seriál)
Babylon (S10E05)
2002 Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
Preskoč žraloka (S09E15)
Prozřetelnost (S09E10)
další epizody (4)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Dnes se nic významného nestalo II (S09E02)
Dnes se nic významného nestalo I (S09E01)
Existence (S08E21)
další epizody (6)
2000 Akta X (TV seriál)
Cesta temnoty (S08E07)
Vevnitř (S08E01)
Rekviem (S07E22)
další epizody (5)
1999 Akta X (TV seriál)
Výlet do hor (S06E21)
Jedináček (S06E12)
1998 Akta X (TV seriál)
Země snů II (S06E05)
Trojúhelník (S06E03)
Konec (S05E20)
další epizody (4)
1997 Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Neobvyklí podezřelí (S05E03)
Podvod II (S05E02)
další epizody (5)
1996 Milénium (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kouřící muž (S04E07)
Mokrý spoj (S03E23)
Apokryfy (S03E16)
1995 Akta X (TV seriál)
Nisei (S03E09)
Kancelářská spona (S03E02)
Požehnaná cesta (S03E01)
další epizody (5)
1994 Akta X (TV seriál)
Jedním dechem (S02E08)
Krev (S02E03)
E.B.E. (S01E17)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Chapel of Love (S02E14)

Dokumentární

2011 The Truth Is Out There

Scenáristická filmografie

TV seriály

1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace