foto

Agnetha Fältskog

  • nar. 5.4.1950 (69 let)
    Jönköping, Jönköpings län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 ABBA: Our Last Video Ever (TV film)
1983 Raskenstam

TV seriály

1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2016 ABBA - Die Story geht weiter (TV film)
2014 ABBA in Pictures: The Photographer's Story - a.z.
2013 Agnetha - ABBA a co bylo pak (TV film)
2012 Palme - a.z.
2006 ABBA: The Gold Singles (TV film)
2005 Biography: ABBA (TV film)
2004 ABBA: 30 let
2003 ABBA Gold: Greatest Hits (koncert)
1999 ABBA: Pravdivý příběh
ABBA: Vítěz bere všechno
1994 Letzter Tanz (TV film) - a.z.
1980 ABBA: Koncert (koncert)
1979 Music for UNICEF Concert: A Gift of Song, The (koncert)
1978 ABBA: Live in Japan (koncert)
1977 ABBA ve filmu
1976 ABBA Dabba Doo (TV film)

Hudební videoklipy

2002 ABBA: The Definitive Collection (hudební videoklip)
1982 Abba - Eagle (hudební videoklip)
Abba - I Do, I Do, I Do, I Do, I Do (hudební videoklip)
Abba - Summer Night City (hudební videoklip)
Abba - Under Attack (hudební videoklip)
1981 ABBA: One Of Us (hudební videoklip)
Abba - Head Over Heels (hudební videoklip)
Abba - When All Is Said And Done (hudební videoklip)
1980 ABBA: Happy New Year (hudební videoklip)
ABBA: The Winner Takes It All (hudební videoklip)
Abba - Super Trouper (hudební videoklip)
1979 ABBA: Chiquitita (hudební videoklip)
Abba - Does Your Mother Know (hudební videoklip)
Abba - Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) (hudební videoklip)
Abba - Voulez-Vous (hudební videoklip)
1978 Abba - Take A Chance On Me (hudební videoklip)
1977 ABBA: The Name Of The Game (hudební videoklip)
Abba - Thank You For The Music (hudební videoklip)
1976 ABBA: Dancing Queen (hudební videoklip)
ABBA: Fernando (hudební videoklip)
ABBA: Knowing Me, Knowing You (hudební videoklip)
ABBA: Money, Money, Money (hudební videoklip)
Abba - That's Me (hudební videoklip)
Abba - Tiger (hudební videoklip)
Abba - When I Kissed The Teacher (hudební videoklip)
1975 ABBA: Mamma Mia (hudební videoklip)
ABBA: SOS (hudební videoklip)
Abba - Bang-A-Boomerang (hudební videoklip)
1974 Abba - The Day Before You Came (hudební videoklip)
Abba - Waterloo (hudební videoklip)
1973 Abba - One Man, One Woman (hudební videoklip)
Abba - Ring Ring (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1983 Cadence 3 (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1978 Olivia (TV pořad)
1976 ABBA in Australia (TV pořad)
1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)
1968 Spede show (TV pořad)
Spotlight (TV pořad)
Starparade (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)
1956 Grand prix de la chanson européenne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace