foto

Björn Ulvaeus

  • nar. 25.4.1945 (73 let)
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 ABBA: Our Last Video Ever (TV film)

TV seriály

2014 Welcome to Sweden (TV seriál)

Dokumentární

2016 ABBA - Die Story geht weiter (TV film)
2014 ABBA in Pictures: The Photographer's Story - a.z.
2013 Agnetha - ABBA a co bylo pak (TV film)
The Joy of Abba (TV film)
2012 Palme - a.z.
2008 ABBA: Mamma Mia! Story (TV film)
2006 ABBA: The Gold Singles (TV film)
2005 Biography: ABBA (TV film)
2004 ABBA: 30 let
2003 ABBA Gold: Greatest Hits (koncert)
2000 I Love 1970's (TV seriál)
1999 ABBA: Pravdivý příběh
ABBA: Vítěz bere všechno
1994 Letzter Tanz (TV film) - a.z.
1980 ABBA: Koncert (koncert)
1978 ABBA: Live in Japan (koncert)
1977 ABBA ve filmu
1976 ABBA Dabba Doo (TV film)

TV pořady

2011 Hjalliksen kanssa (TV pořad)
2004 The X Factor (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1976 ABBA in Australia (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)
1972 Kessel Buntes, Ein (TV pořad)
1968 Spede show (TV pořad)
Starparade (TV pořad)

Hudební videoklipy

2002 ABBA: The Definitive Collection (hudební videoklip)
1981 ABBA: One Of Us (hudební videoklip)
1980 ABBA: Happy New Year (hudební videoklip)
ABBA: The Winner Takes It All (hudební videoklip)
1979 ABBA: Chiquitita (hudební videoklip)
Abba - Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) (hudební videoklip)
1978 Abba - Take A Chance On Me (hudební videoklip)
1977 ABBA: The Name Of The Game (hudební videoklip)
1976 ABBA: Dancing Queen (hudební videoklip)
ABBA: Fernando (hudební videoklip)
ABBA: Knowing Me, Knowing You (hudební videoklip)
ABBA: Money, Money, Money (hudební videoklip)
1975 ABBA: Mamma Mia (hudební videoklip)
ABBA: SOS (hudební videoklip)
1974 Abba - Waterloo (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Mamma Mia! Here We Go Again
2004 ABBA: Our Last Video Ever (TV film)
2003 Chess
1971 Någon att älska

Dokumentární

1980 ABBA: Koncert (koncert)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Hudební videoklipy

1981 ABBA: One Of Us (hudební videoklip)
1980 ABBA: Happy New Year (hudební videoklip)
ABBA: The Winner Takes It All (hudební videoklip)
1979 ABBA: Chiquitita (hudební videoklip)
1977 ABBA: The Name Of The Game (hudební videoklip)
1976 ABBA: Dancing Queen (hudební videoklip)
ABBA: Fernando (hudební videoklip)
ABBA: Knowing Me, Knowing You (hudební videoklip)
ABBA: Money, Money, Money (hudební videoklip)
1975 ABBA: Mamma Mia (hudební videoklip)
ABBA: SOS (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace