foto

Keith Mann

  • nar. Rochdale, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Zelené hnutie (amatérský film) - a.z.
2007 Your Mommy Kills Animals - a.z.
2006 Animal Farm (TV film)
Animal Warfare (TV film)
Pod maskou
2005 Animal Liberation - History in the Making - a.z.
2004 Sabotage
2001 The Rise and Rise of Animal Rights (TV film)
2000 Beastly Business - Tactics of Terror (TV film)
1996 Justice For Keith Mann - a.z.
1995 Angels of Mercy? (TV film)

Host

TV pořady

2009 Sunday (TV pořad)
2007 Vegan TV (TV pořad)
2002 True Spies (TV pořad)
1997 HARDtalk (TV pořad)
1987 Dispatches (TV pořad)
1980 Newsnight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky