foto

Vivian Naefe

  • nar. 21.7.1953 (67 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Im Schatten das Licht (TV film)
2018 Chaos-Queens - Ehebrecher und andere Unschuldslämmer (TV film)
Magische Momente: Pauls Weihnachtswunsch (TV film)
2017 Balanceakt (TV film)
Von Erholung war nie die Rede (TV film)
Zmatkářky: Nevěsta řekla ne (TV film)
2016 Mama geht nicht mehr (TV film)
Seitenwechsel
Was im Leben zählt (TV film)
2015 Tief durchatmen, die Familie kommt (TV film)
2014 Der Bulle und das Landei - von Mäusen, Miezen und Moneten (TV film)
Zeit der Zimmerbrände (TV film)
2013 Der Geschmack von Apfelkernen
Einfach die Wahrheit (TV film)
2012 Bella a nesplněný sen (TV film)
Der Doc und die Hexe - Katastrophenalarm (TV film)
Der Doc und die Hexe - Nebenwirkungen (TV film)
Obendrüber da schneit es (TV film)
2011 Mein eigen Fleisch und Blut (TV film)
Papa allein zu Haus (TV film)
2010 Der Doc und die Hexe (TV film)
2009 Žáby k zulíbání 3
2008 Mit einem Schlag (TV film)
2007 Žáby k zulíbání 2
2006 Fünf-Sterne-Kerle inklusive (TV film)
Leo (TV film)
Vater Undercover - Im Auftrag der Familie (TV film)
Žáby k zulíbání
2005 Chci najít svou cestu (TV film)
Wellen (TV film)
2003 Der Herr der Wüste (TV film)
Männer häppchenweise (TV film)
Rychle do života!
Verrückt ist auch normal (TV film)
2002 Bobby (TV film)
So schnell Du kannst (TV film)
2000 Einer geht noch (TV film)
Frauen lügen besser (TV film)
Tatort - Kleine Diebe (TV film)
1998 Benátky pro čtyři
Eine ungehorsame Frau (TV film)
Rache für mein totes Kind (TV film)
1995 Man(n) sucht Frau (TV film)
Miluji muže své dcery (TV film)
Místo činu - Krvavý asfalt (TV film)
Zaubergirl (TV film)
1994 Tödliches Netz (TV film)
1993 Julian H. entführt - Qualen einer Mutter (TV film)
Todesreigen (TV film)
1992 Moje dcera patří mně
1991 Für immer jung (TV film)
1990 Mauritius-Los (TV film)
1988 Der Boss aus dem Westen (TV film)
Pizza-Express (TV film)
1986 Ticket nach Rom (TV film)
1983 Zuckerhut (TV film)

TV seriály

2020 Das Quartett (TV seriál)
Das Mörderhaus (E02)
2019 Reiterhof Wildenstein (TV seriál)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
1985 Wochenendgeschichten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Papa allein zu Haus (TV film)
2009 Žáby k zulíbání 3
2007 Žáby k zulíbání 2
2006 Fünf-Sterne-Kerle inklusive (TV film)
2002 So schnell Du kannst (TV film)
1998 Benátky pro čtyři
Eine ungehorsame Frau (TV film)
1992 Moje dcera patří mně
1991 Für immer jung (TV film)
1990 Žena jménem Harry
1988 Pizza-Express (TV film)
1986 Ticket nach Rom (TV film)
1983 Zuckerhut (TV film)

TV seriály

2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky