foto

Anna Maria Alberghetti

  • nar. 15.5.1936 (82 let)
    Pesaro, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Blbec v Americe
Friends and Family
1967 Kismet (TV film)
1960 Cinderfella
1957 Duel at Apache Wells
Ten Thousand Bedrooms
1955 Last Command, The
1953 The Stars Are Singing
1951 Medium, The
Přichází ženich

TV seriály

1969 To Rome with Love (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1963 Fractured Flickers (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1958 The George Burns Show (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Ford Star Jubilee (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

2004 Jerry Lewis at Work (TV film)

TV pořady

1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
It's Your Bet (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Jerry Lewis Show (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The Match Game (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 The Eddie Fisher Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
1954 Shower of Stars (TV pořad)
1953 Coke Time (TV pořad)
Person to Person (TV pořad)
1952 This Is Your Life (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace