foto

Barry Gibb

  • nar. 9.1.1946 (73 let)
    Douglas, ostrov Man, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1977 Horečka sobotní noci

Hudební videoklipy

1967 Bee Gees: To Love Somebody (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Bee Gees: One For All Tour - Live In Australia 1989 (koncert)
1985 Now Voyager
1978 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
1970 Cucumber Castle (TV film)

TV seriály

1967 Dee Time (TV seriál)

Dokumentární

2017 It Was Fifty Years Ago Today... Sgt Pepper and Beyond - a.z.
2016 Barry Gibb: Meine Bee-Gees-Story (TV film)
Jak se kalila hudba (TV seriál)
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
2010 Pravdivý příběh - Bee Gees
2001 Bee Gees - Live by Request (koncert)
1997 Bee Gees: One Night Only (koncert)
1988 Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
Prince's Trust Rock Gala, The (koncert)
1986 One Voice (koncert)

Hudební videoklipy

1967 Bee Gees: To Love Somebody (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 GRAMMY Awards 2015 (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
1999 ABC 2000: The Millennium (TV pořad)
1998 Audience with the Bee Gees, An (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1964 The Go!! Show (TV pořad)
1958 Bandstand (TV pořad)