foto

Catherine Paillé

  • nar. 25.12.1980 (39 let)
    Les Sables d'Olonne, Vendée, Pays-de-la-Loire, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Na palubu!
2018 Šeherezáda
2015 Les ogres
Tempête
2014 Lepší lidé
2012 Jako lev
2011 Une vie meilleure
2010 Východní proud
2008 L'Apprenti
2007 Vita Di Giacomo (studentský film)

Dokumentární

2018 Une année polaire

Režijní filmografie

Filmy

2011 Povedené léto

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky