foto

Chris Pichler

  • nar. 8.1.1969 (51 let)
    Linz, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Reigen (TV film)
2007 Blindflug
2006 Da wo es noch Treue gibt (TV film)
Herzdamen (TV film)
2003 Twinni
2002 Gebirtig
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Nahkampf (TV film)
1993 Der Nachbar

TV seriály

2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Der Preis der Macht (S11E13)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Victor Zacharias (S02E08)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Erntezeit (S02E09)
Der Anschlag (S02E08)
Gute Zusammenarbeit (S02E06)
další epizody (4)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Noc v nemocnici (S09E05)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Heimkehrer (S03E07)
Der wilde Reiter (S03E05)
Unschuldig (S03E04)
další epizody (5)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál) - vyp.
2015 Zwischen Medizin und Religion (TV film) - vyp.
2004 Solange der Wind uns trägt - Im Land des Dschingis Khan (TV film) - vyp.
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky