foto

Xavier Gallais

  • nar. 25.12.1976 (42 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 L'île aux femmes (TV film)
2014 La guerre des ondes (Radio Londres 1943-1944) (TV film)
Pitchipoï
2013 Manon Lescaut (TV film)
Portraits de maîtresses
Une Braise sur la neige
2012 Bienvenue parmi nous
Jeanne d'Arc au bûcher (divadelní záznam)
Velký Georges (TV film)
2011 Zabijácké rekviem
2008 Deux jours à tuer
Je nám osmnáct
Musée haut, musée bas
2005 1905 (TV film)
2002 Ruy Blas (TV film)

TV seriály

2018 Munch (TV seriál)
Cold Case - Partie 2 (S02E10)
Cold Case - Partie 1 (S02E09)
Profil zločinu (TV seriál)
Coup de foudre (S09E09)
Charnel (S09E08)
2017 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Le vin nouveau n'arrivera pas (S06E02)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S06E12)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 6 (S06E06)
další epizody (5)
2016 Munch (TV seriál)
Une vérité trompeuse (S01E03)
2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Antigone 34 (TV seriál)
2007 Sur le fil (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Tous au théâtre! (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace