foto

Shawn Seet

  • nar. Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Chlapec a pelikán
2015 Peter Allen: Not the Boy Next Door (TV film)
2011 Underbelly Files: Tell Them Lucifer Was Here (TV film)
2008 Two Fists, One Heart
2004 Loot (TV film)

TV seriály

2016 Deep Water (TV seriál)
2015 Hiding (TV seriál)
2014 Kód (TV seriál)
Love Child (TV seriál)
2013 Camp (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Cooks a Goose (S06E08)
Squizzy Loses the Plot (S06E07)
2012 Tricky Business (TV seriál)
2011 SLiDE (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Armageddon (S04E13)
Big Moves (S04E12)
Jerusalem Revisited (S04E11)
další epizody (5)
2010 Ostré jako břitva (TV seriál)
Dog Eat Dog (S03E09)
Crossroads (S03E08)
Full Force Gale (S03E07)
další epizody (5)
2009 :30 Seconds (TV seriál)
My Place (TV seriál)
Rescue Special Ops (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Judas Kiss (S02E09)
Business as Usual (S02E04)
Brave New World (S02E03)
2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
2007 Dangerous (TV seriál)
Psychiatr z Canal Road (TV seriál)
Rain Shadow (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
The Alice (TV seriál)
2004 Fireflies (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace