foto

Franck Apprederis

  • nar. 26.4.1940 (79 let)
    Saint-Georges-des-Coteaux, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Le temps du silence (TV film)
2007 Nous nous sommes tant hais (TV film)
1997 Enfant d'Israel, L' (TV film)
1988 Doux amer
1986 Sébastienův dárek (TV film)
1985 Passage, Le (TV film)
1982 Déchirure, La (TV film)
Vraní útes (TV film)
1981 Gaston Lapouge (TV film)
1980 Coeur à l'envers, Le
Vincendon (TV film)
1978 Kakemono hôtel (TV film)

TV seriály

2009 Ah, c'était ça la vie! (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
2002 Malone (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1997 Jedna a jedna je šest (TV seriál)
1996 Juste, Le (TV seriál)
1995 Passeur d'enfants (TV seriál)
1992 Le JAP, juge d'application des peines (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
Komisař Moulin: Simulant (S04E03)
Komisař Moulin: Neposkytnutí pomoci (S04E02)
1991 Maigret (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Le temps du silence (TV film)

TV seriály

2009 Ah, c'était ça la vie! (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky