foto

Troy Kennedy-Martin

  • nar. 15.2.1932
    Rothesay, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 15.9.2009 (77 let)
    Ditchling, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Na hraně temnoty - původní scénář
2004 Rudý prach
2003 Loupež po italsku - původní scénář
1999 Nebezpečná mise (TV film)
1997 V nepřátelských vodách (TV film)
1988 Rudé horko
1978 Urvi co můžeš
1972 The Jerusalem File
1970 Kellyho hrdinové
1969 Italian Job

TV seriály

1985 Edge of Darkness (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
1970 If It Moves, File It (TV seriál)
1964 Diary of a Young Man (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace