foto

Eva Ionesco

  • nar. 18.7.1965 (55 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 L'Étreinte
2015 Un père coupable
2013 Déferlantes, Les (TV film)
2010 Crime
2009 Wolbergova rodina
2008 A l´Est de moi
Je vous hais petites filles
Snil jsem pod vodou
2007 La Promenade
2006 Poslouchej čas
2005 Les Invisibles
2004 Je suis votre homme
L'empreinte
Quand je serai star
2003 Cette femme-là
Il est plus facile pour un chameau...
Qui perd gagne!
Un homme, un vrai
2001 Un aller simple
2000 Oncle Paul (TV film)
1999 La nouvelle Ève
Maison de famille (TV film)
1998 La Patinoire
1997 Petite maman, La (TV film)
Rien que des grandes personnes
Romaine
Vive la république
1996 Byt
Encore
1995 Pullman paradis
1994 Montparnasse-Pondichéry
1993 Comment font les gens
Grand bonheur
Rupture(s)
1992 La table d'émeraude
Sévillane, La
1991 Chant de guerre parisien
1990 Monsieur
1989 Le conte d'hiver (TV film)
Marie cherchait l'amour
Orchestre rouge, L'
1987 Hôtel de France
Jeux d'artifices
Résidence surveillée
1985 La nuit porte jarretelles
Les nanas
1983 Grenouilles
1982 Meurtres à domicile
1980 Journal d'une maison de correction
1978 Amant de poche, L'
1977 Maladolescenza
1976 Nájemník

TV seriály

2019 Na podruhé (TV seriál)
Óda na lásku (E04)
Miluji tě (E03)
Vrať se (E02)
další epizody (4)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
Soin Mortel (S01E13)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1996 Cubic (TV seriál)
1994 Maigret (TV seriál)
Maigret a smrt Cecílie (E14)
1988 Studený pot (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky