foto

Vida Jerman

  • nar. 28.5.1939
    Záhřeb, Chorvatsko, Jugoslávie
  • zem. 10.12.2011 (72 let)
    Záhřeb, Chorvatsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Zůstane to mezi námi
2005 Snivaj, zlato moje
1999 Četverored
1997 Treca zena
1994 Vukovar se vraca kuci
1993 Vlak smrti (TV film)
1992 Baka bijela (TV film)
Zlatne godine
1991 Papežem proti své vůli
Vzpomínky na půlnoc (TV film)
Čaruga
1988 Sokol ga nije volio
1987 Dívčí akademie
Oficír s růží
1986 Kako prezivjeti do prvog (TV film)
Večerní zvony
1985 Transylvania 6-5000
War Boy, The
1982 Sophiina volba
1978 Okupace ve 26 obrazech
1973 Little Mother
1971 Maškaráda
Zloděj koní
1970 Jak to chodí u Šafránků
1968 Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti

TV seriály

2008 Stipe u gostima (TV seriál)
Zakon! (TV seriál)
2007 Ponos Ratkajevih (TV seriál)
2006 Obični ljudi (TV seriál)
Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
2004 Naša mala klinika (TV seriál)
2000 Nasi i vasi (TV seriál)
1991 Ashenden (TV seriál)
1990 Neunistivi (TV seriál)
1988 Dirty Dozen: The Series (TV seriál)
Vecernja zvona (TV seriál)
1984 Inspektor Vinko (TV seriál)
1982 Smogovci (TV seriál)
1980 Jelenko (TV seriál)
1978 Macak pod sljemom (TV seriál)
1974 U registraturi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace