foto

Roman Kačanov ml.

  • nar. 17.1.1967 (52 let)
    Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Gena Beton
2007 Něvaljaška
2004 Arje
2000 DMB
Daun Haus
1999 Maximilian
1993 Urod

TV seriály

2006 Vzjať Tarantinu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Gena Beton
2000 DMB

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Gena Beton
2004 Arje

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace