Reklama

Reklama

Sahaphap Wongratch

Sahaphap Wongratch

nar. 22.07.1998 (25 let)
Lampang, Thajsko

Zajímavosti (8)

Cupid's Last Wish (2022)

  • Představitelé hlavních rolí Sahaphap Wongratch (Win) a Pirapat Watthanasetsiri (Korn) v rozhovoru přiznali, že natáčení pro ně bylo mnohem náročnější, než v předchozím projektu A Tale of Thousand Stars (od r. 2021). Museli například projít kurzem potápění nebo jízdy na koni. Často museli vstávat ve 2 hodiny ráno, protože se jezdilo na lokace vzdálené z Bangkoku až 4 hodiny autem. (emkon)

Cupid's Last Wish (2022)

  • V knižní předloze je farma Warodom květinová. Režisér Sakon Wongsinwiset vzhledem ke skutečnosti, že představitel hlavní role Wina Sahaphap Wongratch je student veteriny, změnil farmu na mléčnou. Jeho veterinárních znalostí využil při natáčení scény porodu telete, nebo ve scéně, kdy Win pomocí trokaru (ostrá trubička s rukojetí) uleví nadmuté krávě. (emkon)

A Tale of Thousand Stars (2021)

  • V 1. epizodě 1. série je v Tianově (Sahaphap Wongratch) pokoji na pravém nočním stolku vidět obrázek s vyskládaným textem: „Bad Buddy,“ což je zjevný odkaz na v té době připravovaný další seriál režiséra. (emkon)

A Tale of Thousand Stars (2021)

  • Sahaphap Wongratch (Tian) původně nechtěl být hercem. Studoval veterinu. Když probíhal konkurz na roli Tiana, ozval se mu jeho starý kamarád ze střední školy Pirapat Watthanasetsiri (Phupha) a přesvědčil Sahaphapa, aby se konkurzu zúčastnil. Režisérovi se Sahaphap ale moc nelíbil. Respektive nelíbil se mu nikdo z konkurzu na roli Tiana. Vybráno nakonec bylo 10 kluků pro kamerové zkoušky (včetně Sahaphapa), ale i tak režisér stále váhal. Sahaphapa vybral až na přímluvu Pirapata, a hlavně po zjištění, že ti dva kluci se mnoho let dobře znají. (emkon)

A Tale of Thousand Stars (2021)

  • Sahaphap Wongratch (Tian) dříve nikdy nehrál ve filmu ani v seriálu. První natáčecí dny pro něj byly těžké, ale povaha Tiana mu byla velmi blízká. Pátý natáčecí den ve vesnici, kdy štáb připravoval světla a techniku na další natáčení, seděl herec na dřevěné terase svého domu a čekal. V TV rozhovoru přiznal, že se v tento okamžik rozbrečel, protože se cítil jako Tian. (emkon)

A Tale of Thousand Stars (2021)

  • Učitelský domek, ve kterém bydlel Tian (Sahaphap Wongratch), byl postaven jen pro účely natáčení. Byl zkonstruován v tradičním severothajském stylu: dřevěná kostra z teakového dřeva posazená na vysokých pilotech, bambusové stěny s malými okny, terasa okolo celého domu a došková střecha. Domy často mají vyřezávané ozdoby v lomenici (štítová strana střechy). (emkon)

A Tale of Thousand Stars (2021)

  • Režisér Noppharnach Chaiwimol v TV rozhovoru řekl, že příprava na natáčení ve vesnici trvala 3 týdny, kdy bylo teplo a nádherné počasí. Jakmile ala začali natáčet, ochladilo se a spustil se déšť, který trval 5 dnů. K tomu se přidaly i výpadky proudu. Vlivem podchlazení a vyčerpání dokonce zkolaboval přímo při natáčení scény počítání hvězd na útesu představitel hlavní role Sahaphap Wongratch. (emkon)

Herec

Reklama

Reklama