Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jim (Pirapat Watthanasetsiri) je obyčejný provozovatel malé restaurace. Jednou v noci potká Wena (Sahaphap Wongratch), který v restauraci usnul opilý. Osud dvojici svede dohromady, když spolu stráví noc, a dva muži se postupně sbližují. Jim však odmítá hlubší vztah a Wen má sám neukončený poměr. V restauraci pracují také Jimův synovec Li Ming (Nattawat Jirochtikul), který se právě rozhoduje o své budoucnosti, Saleng (Pakin Kunaanuvit) a občas se objeví dodavatel Kaipa (Thanawat Rattanakitpaisan), nejen proto, aby majitelovi předal ingredience. (goshyes)

(více)

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Můžu vám říct, že ten poslední díl, kde už se toho moc neděje ... tak pro mě se dělo, užíval jsem si každé scény s těmi oblíbenými herci, kteří se všichni proslavili už i v předešlých seriálech a ta hudba, nejen ty hlavní písně, ale i podpůrné melodie při těch scénách v poslední EP, paráda! Do cz přeloženo na gaytitulky.info Na seriálu si cením to, že tam nechali i heterácký pár, nebylo tedy celé Thajsko nebezpečně teplé, jak někdy musím psát a Saleng mi byl hrozně sympatický (také hrál v Presidentovi). Také to, že to nebyla "pohádka" bohatých hošíků v nejmodernějších fárech, ale dospělácký život obyčejných Thajců, kteří se protloukají tak, jak umí. Bude mi to chybět, bylo to krátké, klidně bych uvítal delší verzi s rozvinutím příběhů všech dvojic. A v závěrečném osmém díle jsou písně znovu přeloženy až do posledního tónu, ta hlavní mi melodicky tak trošku připadá jako vánoční a tak, jak mnohdy v seriálech přeskakuji titulky, tak tady ne, všechno jsem si vychutnával až do podleního tónu a písmenka. Hodnocení na světových serverech je stále velice vysoké .... 4x10 ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

hezky strávených 8 hodinek. culím se až do teď. :)))) seriál se převážně soustředil na dva páry. jeden z nich byl ztvárněn dvojicí earth+mix. ti dva mají mezi sebou neuvěřitelnou chemii. jejich láska měla několik překážek.. hlavně v podobě ex přítelů (haha). druhý pár byli li ming a heart, ztvárněni miláčky gemini+fourth, kteří jsou mimochodem o dva roky mladší než já. pfff, hrůza. jsou to šikovní mladí herci, milovala jsem je i v my school president. heart byl hluchoněmý a domlouval se ve znakové řeči; moc hezká reprezentace hluchoněmé komunity. nádherná kinematografie a poutavý příběh/scénář. sexy first v obleku. pobavilo mě, jak jim reagoval na li mingův coming out - "nestačí ti být chudý, musíš být i gay?" tak to jo :D 10 měsíčních kuřat z 10. [BTW] na tiktoku {odkaz} jsem našla překlad všech heartovo vět; přeložené ze znakové řeči do angličtiny. ()

Reklama

emkon 

všechny recenze uživatele

Letmý pohled na seznam tvůrců napovídá, že zde máme co do činění s tím nejlepším, čím GMM TV momentálně disponuje. Režisér Aof Noppharnach Chaiwimol zde v tomto kinematograficky působivém díle rozehrál syrový příběh plný sociálních problémů, jako je chudoba, zdravotní postižení, homofobie, a také vztahů od těch na jednu noc až po ty trvalejší. Každá z postav má v příběhu důležité místo. Každá z postav je zde svým způsobem komplikovaná, má nějakou zátěž z minulosti, prochází vývojem a příběhy postav jsou vzájemně provázané. V prvních epizodách v roli Wena herecky exceluje Mix Sahaphap Wonratch, objevený režisérem Aofem při obsazování rolí do seriálu 1000 Stars. V dalších epizodách ovšem jasně dominuje v roli teenagera Li Minga Fourth Nattawat Jirochtikul, pro kterého tohle byla vůbec první významná herecká role. Bylo úžasné sledovat Li Mingův vztah s neslyšícím Heartem, vývoj vztahu Li Minga se strýcem a později i se svou matkou. Fourth dal Li Mingovi tolik vrstev a tolik emocí, a vůbec se nedivím, že GMM TV dala tomuto herci hlavní roli v později natočeném seriálu My School President, kde taktéž exceluje. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Většina herců byla televizní a produkční společností GMM objevena v reality show a na talentových soutěžích „School Rangers“ (2018), „Arm Share“ (2019) a „Thailand School Star“ (2019). Nattawat Jirochtikul (Li Ming) se stal dokonce vítězem poslední jmenované. (emkon)

Reklama

Reklama