foto

Arne Nolting

  • nar. 17.12.1972 (47 let)
    Braunschweig, Niedersachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Die Bestatterin - Der Tod zahlt alle Schulden (TV film)
Klub červených náramků - Začátek
2018 Tatort - Weiter, immer weiter (TV film)
2017 Tatort - Alles was Sie sagen (TV film)
2014 Die Mamba
2011 IK1 - Turisté v nebezpečí (TV film)
2010 Ein Fall für Fingerhut (TV film)
2009 Salami Aleikum
2008 Kamioňák (TV film)
2005 Wahrheit oder Pflicht

TV seriály

2019 Rampensau (TV seriál)
Väter - Allein zu Haus (TV seriál)
2016 Wilsberg (TV seriál)
In Treu und Glauben (E52)
2015 Club der roten Bänder (TV seriál)
Weinberg (TV seriál)
Friesland (TV seriál)
Familiengeheimnisse (E02)
Wilsberg (TV seriál)
Bittere Pillen (E49)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Nevyřízené účty (E03)
Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
Poslední polda (TV seriál)
Chtějí si jen hrát (S05E02)
Pandořina skříňka (S05E01)
2013 IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Uschi je v maléru (S04E11)
Hon začíná (S04E01)
Wilsberg (TV seriál)
Treuetest (E38)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Dámská jízda (S03E10)
Nebezpečná závislost (S03E05)
2011 Wilsberg (TV seriál)
Frischfleisch (E31)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Ve stínu Feng-Shui (S01E05)
Kobra 11 (TV seriál)
Atentát (S15E01)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Konec světa (S14E01)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Na vlastní pěst (S13E01)
Město v ohrožení (S12E01)
2007 Kobra 11 (TV seriál)
Na život a na smrt (S11E01)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Tváří v tvář smrti (S10E11)
Nad propastí (S09E12)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Znepřátelení bratři (S05E14)

Režijní filmografie