Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ari a Thusnelda uzavřou politický sňatek a začínají sjednocovat znesvářené germánské kmeny. Všichni věří, že Folkwin zemřel, ve skutečnosti ale upadl do otroctví. (Netflix)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akční scény šly sice tentokrát víceméně stranou, ve výsledku to ale nevadilo, protože je nahradilo politikaření a intriky jak na kmenové, tak i na mezikmenové úrovni. Nemohl jsem si nevšimnout, že při přípravách na svatební noc došlo k defektu na přenosové technice. Buď se z toho kameraman tak potil, nebo se nám do evropské tvorby tlačí americká "morálka". Silně se obávám, že B je správně. ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Your reik and my groom. Dont the gods reward the courage? Above all, they punish hubris (demons - torturers). You clearly find me pleasing? I know to whom your heart belongs. Tak proč to nespíchnete jen tak na oko. Nemusíte u toho přece píchat. Zrovna v týdle scéně se zamlží kamera. Ale ona by se mu dala. Děvka! Tvl, zuby kolem krku tam nosí každej. Jak z toho něco muže vyvozovat. Špatný voko. Show your gratitude with good service. When you meet Varus, it would be wise to rein in your temper. Hes used to Roman women. What are Roman women like? They know to serve their men. Folkwin Wolfspeer. I m Raskild, of the Marcomanni. My mother was Bructeri and my father Cherusci (tak to máme podobný předky). And I was wandered between the words. Always caught in the middle. Your barbarian woman looks like the divine Diana. Knighthood? Tendle barbar! Bring me a son from every reik  as a hostage. To by mohlo fungovat. You will pay for that, you dog. Psi jsou krásná a ušlechtilá zvířata! If we will not fight, we will have to answer to the Romans instead of to our gods! They think they are invincible, and that is their weakness. Tak hlavně v devátým století tam už neměli co dělat. Ale možná jsem se jen přehlíd. Since I know how they live, you will know how to kill them. Fur our children. For out freedom. Let us fight together! Let us triumph together! Its like going hunting with a pack of wolves. If you fail, they will eat you instead. Děvka! Přitom mezi germány se monogamní vztahy udržovaly po celý život. Jo vona si mislí, že je mrtvej. Tak to ji omlouvá! Netruchlila dlouho. The snake will grow so long that the tail wont notice when we cut off the head. Land of the Marsi. Rome never acted without caution. Fifteen thousands sons of Rome should fear a thousand Marsi? We will take the detour and teach those barbarians a lesson. To je tak blbej, nebo to hraje? Zas tendle zmrd. Tvl, až ted mi došlo, že v intru R2TW jede jeden napřed a domlouvá léčku - to je Arminius. ()

Reklama

Reklama