foto

Tasma Walton

  • nar. 19.8.1973 (45 let)
    Geraldton, Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Half Dead
2015 Looking for Grace
2013 Mystery Road
2009 Dreamland
Požehnaní
Together Alone
2006 BlackJack: At the Gates (TV film)
Safety in Numbers
2005 Little Oberon (TV film)
Perdition
2004 Roll (TV film)
2003 Subterano
The Postcard Bandit (TV film)
2001 The Secret Life of Us (TV film)
2000 Virtuální hrozba (TV film)
1999 Airtight (TV film)
1998 Cody: The Wrong Stuff (TV film)
1996 Fistful of Flies

TV seriály

2018 Mystery Road: The Series (TV seriál)
The Truth (E06)
The Waterhole (E05)
Silence (E04)
další epizody (5)
Rake (TV seriál)
Greene v The World (S05E01)
2016 Cleverman (TV seriál)
2009 Námořní hlídka (TV seriál)
Secret Cargo (S03E11)
2007 City Homicide (TV seriál)
2006 Stupid Stupid Man (TV seriál)
2002 White Collar Blue (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Náš tajný život (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1995 Echo Point (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2002 Best of Aussie Cop Shows, The (TV film)
Best of Aussie Drama, The (TV film)

Host

TV pořady

2005 Temptation (TV pořad)
2000 Rove Live (TV pořad)
1999 Rove (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace