foto

Leanne Rowe

  • nar. 1982
    Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Oliver Twist
2003 Královna bojovnice
1996 Jana Eyrová

TV seriály

2016 Rillington Place (TV seriál)
Ethel (E01)
2013 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2011 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lži a tajemství (S05E04)
2007 Lilies (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace