foto

Dallas Campbell

  • nar. 17.9.1970 (49 let)
    Kilmacolm, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Television's Opening Night: How the Box Was Born (TV film)

Dokumentární

2017 Zdravá energie (TV seriál)
2016 Město v oblacích (TV seriál) - mod.
2015 The World Beneath Your Feet (TV seriál) - mod.
2014 Skenování minulosti (TV seriál)
The Treasure Hunters (TV film)
Tutanchamon: Odhalená pravda (TV film)
2013 Science of Doctor Who, The (TV film)
2012 Supersized Earth (TV seriál)
Voyager: K hranicím sluneční soustavy (TV film)
2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
Egypt's Lost Cities (TV film)
2009 Extrémní věda (TV seriál)
Lidská elektrárna (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky