foto

Jeff Martin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Baby Blues Christmas Special, A (TV film)
1999 The Simpsons: Greatest Hits (video kompilace)

TV seriály

2019 Simpsonovi (TV seriál)
Dívka, která neumí říci ne (S30E20)
2018 Abby Hatcher (TV seriál)
2017 Simpsonovi (TV seriál)
Noční klub u Vočka (S28E21)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Nevinný výlet (S27E18)
2004 Listen Up (TV seriál)
1994 Hardball (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Homerovo pěvecké kvarteto (S05E01)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Lízino první slovo (S04E10)
Líza královnou krásy (S04E04)
Tramvaj do stanice Marge (S04E02)
další epizody (4)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Jak jsem si bral Marge (S03E12)
Zvláštní čarodějnický díl (S03E07)
Drobné kiksy nad komiksy (S02E21)
další epizody (4)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Golfová společnost (S02E06)

TV pořady

1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace