foto

Michaela Strachan

  • nar. 7.4.1966 (53 let)
    Ewell, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Audience with Bob Monkhouse, An (TV film)

TV seriály

1995 Game On! (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
1984 Wide Awake Club (TV seriál)

Dokumentární

2013 Velká záchrana tučňáků (TV seriál)
2009 Michaela vyráží za zvířaty (TV seriál)
2007 Deníky orangutanů (TV seriál)
2005 The 100 Greatest Family Films (TV film)
2004 Way We Went Wild, The (TV seriál)
2003 Michaeliny souboje s přírodou (TV seriál)
2001 I Love 1980's (TV seriál)
2000 Spotlight on Suffering
1986 Nefalšovaná přírodní podívaná (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Drtivá porážka (TV pořad)
1997 Night Fever (TV pořad)
1996 To Me, to You! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky