Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská verze bláznivé sportovní game show. I tentokrát na 24 soutěžících čeká několik překážek, které je mají za úkol nejen zpomalit, ale také způsobit co možná nejkrkolomnější a nejzábavnější pád do vody či bahna. Pokud se soutěžící dostanou přes 4 úseky, včetně závěrečného kola, čeká je tučná finanční odměna a titul šampióna. Pořadem provází Richard Hammond. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Ištván87 

všechny recenze uživatele

S Hammondem je sranda, o tom žádná. Krásné hlášky, typu, že má od maminky potvrzení, že nesmí lézt na pomateného panáka, nebo že jeho práci by zvládla cvičená opice, nebo většinou dost vtipná pojmenování jednotlivých soutěžících, to tenhle pořad nabízí měrou vrchovanou. Nicméně Amanda, ačkoliv je to kočka, tak mě občas trošku štve... ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Ten pocit když se v neděli probudíte dřív ráno, zapnete telku a kouká na vás jeden z moderátorů Top Gearu, ovšem... ne v Top Gearu. Richard Hammond je ikona, řekněme si to na rovinu. On je jeden z lidí, které můžete milovat nebo nenávidět. A pokud někoho takového uvidíte v televizi, buď vás to přiměje se dívat, přepnout, nebo vypnout. Já jsem ten první tip, takže tady dávám plné hodnocení a jedním z důvodů je Hammond. 5* :-) ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

Tak jsem teda v neděli po ránu zkusil tak dobře hodnocenou Drtivou porážku a i když podle toho, co jsem o pořadu slyšel, jsem nečekal nějaký intelektuální nářez, tohle nepovažuji úplně za hodné televizního vysílání. Nebo možná právě té televize to hodné je, já už ani nevím, jelikož ji zapínám tak zřídka. Možná, že už ten televizní úpadek pokročil do takovéhoto stádia… Divák se má smát pádům soutěžících do vody, přičemž tyto pády se v podstatě pořád opakují? No nevím, mě to přijde zábavné napoprvé, možná u druhého soutěžícího pro porovnání s prvním, ale pak to nutně ztrácí jakékoliv kouzlo. A žádné komentáře to u mě zachránit nemůžou, navíc když zrovna u mého dílu byly i ty komentáře hrozné. Naprostá ztráta času. ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Mně připadá tento soutěžní cyklus parádní, nevím jestli je to tím, že jsem fanoušel Richarda Hammonda, jeho gagů a specifického bláznovství. Jednotlivá kola jsou sice trochu nevyrovnaná, nejslabší mi připadá závěrečné kolo, naopak nejlepší jsou překážky či kola, kde soupeří všichni najednou. Hodnotím 85 %. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Za začátku, když jsem to viděl, jsem si myslel, že to bude zábava, jak tam pořád někdo vráží do míčů a padá do vody. Jenomže po shlednutí více dílů, jsem si všiml, že se právě ty míče a voda dokolečka opakují. Málokdy ukážou další kola. Takže dávám nižší hodnocení. Mnohem rozmanitější je Takešiho hrad ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Českou stopou v seriálu je Symfonie z Nového Světa od Antonína Dvořáka, která zazní v 8. dílu 6. série. (vyfuk)

Reklama

Reklama