foto

Óskar Thór Axelsson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Ég Man Þig
2012 Okamžik zkratu
2007 Misty Mountain
2005 Traveler
2004 Nylon

TV seriály

2019 Himmelsdalen (TV seriál)
2018 Stella Blómkvist (TV seriál)
Murder at Harpa - Part 2 (E06)
Murder at Harpa - Part 1 (E05)
Murder at Swanlake - Part 2 (E04)
další epizody (6)
V pasti (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky