foto

Roderick Taylor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Open Graves
2007 Mé druhé já
2001 Psanci Ameriky
2000 Pekelný roj (TV film)
Těžkej rock (TV film)
1998 Led (TV film)
Ozónová díra (TV film)
Peklo (TV film)
1995 Crosstown Traffic (TV film)
1991 N.Y.P.D. Mounted (TV film)
1987 Floridské úžiny (TV film)
Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
1986 Androidy (TV film)
1985 Wild Horses (TV film)
1983 Soudcova noc
1976 Gator

TV seriály

2001 Witchblade (TV seriál)
1994 Dead at 21 (TV seriál)
1990 Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1990 Instant Karma

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Once in a Lew Moon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky