foto

Rion Hunter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Rok jedna
1991 Syn jitřní hvězdy (TV film)
The Doors
1990 Karate tiger 3: Pokrevní bratři
1989 Klec smrti
1988 Police Story: The Watch Commander (TV film)
1987 Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
1985 Deadly Messages (TV film)
1984 The Mystic Warrior (TV film)

TV seriály

1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
V (TV seriál)
The Overlord (E07)
1983 Yellow Rose, The (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky