foto

John Shirley

  • nar. 10.2.1953 (66 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Ligeia
1999 Night of the Headless Horseman, The (TV film)
1996 Příběhy hrůzy (TV film)
1994 Vrána

TV seriály

1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Profit (TV seriál)
1995 Virtuální realita (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Věštecké schopnosti (S03E17)
1987 BraveStarr (TV seriál)
1986 The Real Ghost Busters (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1994 Specialista - kniha

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace