foto

Jillian Kesner

  • nar. 9.8.1949
    Portsmouth, Virginia, USA
  • zem. 5.12.2007 (58 let)
    Irvine, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Inferno
1996 Subliminal Seduction (TV film)
1992 Kořeny zla
1989 Jaded
Vampír z Beverly Hills
1987 Luna ve znamení Štíra
1982 Raw Force
Trick or Treats
1981 Holá pěst
1978 Starhops
1977 Evil Town
1976 Student Body, The

TV seriály

1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1979 Co-ed Fever (TV seriál)
The Ropers (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky