foto

Andrew Steele

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga
2015 A Deadly Adoption (TV film)
2012 House of My Father
2000 Proutník

TV seriály

2015 The Spoils Before Dying (TV seriál)
2014 The Spoils of Babylon (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2008 Carpet Bros (TV seriál)
1991 Doug (TV seriál)

TV pořady

2003 Saturday Night Live Weekend Update Halftime Special (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hampstead

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky