Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Leon a jeho produkční (Karyn Parsons) přijdou o svou rozhlasovou show, protože si náš expert neodpustil určité poznámky v živém vysílání, rozpadne se mu celý svět. Karta se rázem obrátí, jakmile Leon obdrží dopis od své bývalé lásky slibující mu život plný bohatství a štěstí. „Love Machine” může znovu do akce! Jediné, co teď musí Leon zjistit je, který z jeho bývalých drahoušků ten dopis napsal. Jestli je na světě jediná věc, které Leon rozumí, jsou to ženy. Nebo snad ne? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

xander 

všechny recenze uživatele

Táto komédia má zopár úplne trápnych vtipov, zopár nudných a zopár celkom vydarených, ktoré naznačovali že tento snímok mohol byť celkom zábavný. Niekedy je aj dosť zvláštny, napríklad je tu aj jeden muzikálový výstup. Najviac asi neprospelo že hlavnú úlohu dostal neznámy Tim Meadow, ktorý príliš zaujímavý nieje. V maličkých úlohách sa predstavia Billy Dee Williams, Will Ferrell, Lee Evans, Eugene Levy, Julianne Mooreová a Tamala Jonesová. Všetci dostali budˇ málo priestoru alebo sú jednoducho nezaujímavý. Ako aj film je len za 2 hviezdičky. ()

Reklama

mustafa 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi, velmi špatný film. Zdráhám se říci komedie, protože zde vtipné scény prakticky neexistují. Věta :"Jestli máte potíže v sexu, tak si strčte prst do zadečku" hovoří za vše. Tento film je opravdu velmi špatný, se neoriginálním scénářem a ještě horším hlavním představitelem. Těžko uvěřit, že takovýto nesympatický černoch, by byl lamačem dívčích srdcí. Nehledě na to, že ten neznámý černoch (v roli Leona Phelpse) celý film jen tak zmateně pobíhá a snáží se vyprovokovat nějaké "hlášky", což mu opravdu nejde...Divím se, že v tomto filmu mají cameo role takoví herci jako Eugeny Levy nebo Moore, která se dokonce převlékla za klauna, ale směšné to opravdu nebylo, spíše zoufalé. Jediným vtipným okamžikem ve filmu je tedy scéna, kde se Will Ferrell objevuje v elastickém oblečku, to jsem se mohl potrhat smíchy. Diky této scéně dávám Proutníkovi jednu hvězdičku, kterou by si ale celkově zřejmě nezasloužil... ()

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Odlehčená komedie o jednom černém afroameričanovi (se šíleným afrem na hlavě), který miloval ženy a ženy milovaly jeho (tedy alespoň ve chvílích, kdy se s ním milovaly..). Komedie o zhrzených mužích (vedených skvělým Willem Ferrellem) toužících po pomstě.. Komedie o proutníkovi, který by se vlastně ani proutníkem nestal, nebýt můžů, kteří neumějí naslouchat svým ženám.. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Torontu. (Terva)
  • V jedné scéně hrál i David Wells. Scéna však byla vystřižena. (Terva)

Reklama

Reklama