foto

Naďa Vinecká

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Příběh kmotra
2008 Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické
Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické 2. - Vzpoura začíná
2007 The Slave Huntress
2006 Otevřený prostor (studentský film)
2004 Kameňák 2

TV seriály

2020 Modrý kód (TV seriál)
Láska prochází žlučníkem (S04E42)
2019 Modrý kód (TV seriál)
Kdo s koho (S04E14)
Tady a teď (S04E08)
Špatné zprávy (S04E04)
další epizody (22)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Dluhy se musí platit (S03E31)
Volný pád (S03E25)
Výbuch (S03E22)
další epizody (25)
2017 Single Man (TV seriál)
Oči pro pláč (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky