Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

Terter odpad!

všechny recenze uživatele

Úvahy o tom, jestli je lepší jednička nebo dvojka je jako přemýšet, jestli je lepší mor nebo lepra. Ano, pan Troška se nepoučil a po roce přichází s pokračováním svého (s)hitu, aniž by vzal na vědomí, že "vtipy", které tvoří výplň této série jsou z doby kamenné a dnes už sotva pobaví retardovaného konzumenta toulenu. Ale stále mnoha lidem stojí za to jít do kina na film poslepovaný z těchto "kameňáků". Jaká ironie. ()

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

...když zakrejete kočce po narozeni voko...tak se nevyvine a zakrni...vážně by mě zajímalo, co všechno asi museli zdendovi zakrejt pantáta Troška s chotí....dyť tohle už snad ani není možný...já mu zkritizuju jedničku....von napiše dvojku...pošlu mu imejla aby přestal..sepišu xset strankovou petici, kde jenom ja sem se tam podepsal vosumsetkrat...a von jako by ty příspěvky snad skoro ani nečet neboco...a trousí..a trousí...už chapu ty rakušáky..prej VYPNĚTE TEMELIN, ZACHRANITE ŽIVOTY...maj recht...ale jenom v připadě že na nej budou připojeni ve chvili, kdy v esterajch televizi poběži Troska (..ano, čtete správně - ten háček tam neni umyslně..) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ztratila se nám tchyně. Kdo ji najde, dostane přes držku." Druhé vtipkování v Kameňákově mě zaujalo asi tak stejně jako to první, ale ta "nosná" dějová linie s teoretickou sexbombou bábou Kropáčkovou mne hodně nebavila. Na druhou stranu musím ocenit neutuchající snahu o to mě rozesmát, i když bych ocenil, kdyby ty vtipy byly i z jiných kategorií než jen staré nebo nepovedené. ()

_DAVE_ odpad!

všechny recenze uživatele

FIlmum o "Kamenakovu" jsem se vyhybal jako cert krizi ale nedavno jsem jel nekam dalkovym autobusem a tam jsem jiz nemohl uniknout. Opravdu chapu ze se to nekomu muze libit ale tohle "dilko" nelze nazvat filmem. Pokud by tomu rikali hrana "N@VAcka" estrada tak nereknu ani slovo. Ale pokud to mam zhodnotit jako film neexistuje jine reseni nez "ODPAD". ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Panebože, chlape, vy jste tak blbej, že mi na vás nestačej ani ty tabulky tady.." ;) Byl kdysi jeden velmi talentovaný režisér.. Jmenoval se Zdeněk Troška.. Jednoho dne však podlehl zcestné myšlence o vlastní velikosti, důležitosti a nezbytnosti, když se pasoval na tuzemského boha zábavy chudých.. Ztratil navíc schopnost sebereflexe, což je cesta do pekel v každé profesi, a tak se těm, co ho kritizují, jen směje.. I dnes však Zdeněk umí, byť už jen legraci a film mimo tabulky i mé vlastní hranice chápání.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy Pepa (Václav Vydra) říká Vilmě (Jana Paulová), že má "zadek jako kombajn", běží v televizi další režisérův film Andělská tvář (2001). (fiLLthe3DD)
  • Ve 28. minutě doktorka Helenka (Helena Vondráčková) prohlašuje, že se na starou Kropáčkovou podívá sama. Nikdy se to ale nestane. (JT19)

Reklama

Reklama