Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (637)

Adman 

všechny recenze uživatele

Nevím co řict a nevím proč všechny "docela" rozčiluje, když musí hodnotit film co se jim nelíbí nebo ho považují za odpad! :) Je pravdou že jsem se před filmem náležitě vyspal a uvolnil a věřte tomu nebo ne já se i párkrát zasmál. Smál jsem se jen tomu co jsem neznal, ale i tak toho bylo dost a doslova vtip navazuje na vtip, takže když člověk nachvilu vypne s pozorností určitě mu nějaký ten vtip uteče, popřípadě pokus o vtip. Nechci tento film nijak vyzdvihovat. __Když se nad film povznesu a to tak že si zacpu oč,i uši, nos, hlavu dám do pytle zabalím se do deky, vlezu si do spacáku, ve spacáku do ponorky, ponorku vyplním cementem a potomím se v ponorce do Mariánského příkopu v Tichém oceánu až na jeho samé dno, tak se dá konstatovat, že film je shlédnutelný__. Po pravdě by si zasloužil jednu hvězdičku a to za kameru, o tom není debaty. Ptáte-li se za co je ta druhá, tak ta je za odvahu natočit druhý díl takovéhoto šílenýho experimentu! ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Mě se ten druhý díl zdál úplně stejný... Při prvním jsem byl opravdu hodně nasrán a divil se, co nekteří lidé vydávají za "film". Teď jsem už věděl, do čeho jdu. Souhlasím s Tetsuem ohledně té kamery i vizuálních gagů, obsazení Maxy a Vondráčkové, přesto myslím, že tento díl byl o chloupek lepší v tom, že měl něco, co vzdáleně připomínalo děj. Ostatní jako vždy - ze začátku se to docela rozjede, pak se ale snímek utápí ve stále stejných nudných zaběhnutých kolejích. 90% vtipů je opět o sexu a dobrého herce abys pohledal. Narážky na kritiky trapné a nefunkční a...tak. Jen doufám, že se někdo nerozhodne natočit Anglického krále podle scénáře Evžena Gogely. To by mohl bejt opravdovej průser... ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Druhy film z Kamenakova,kde na nas herci opet chrli jeden vtip za druhym,bez vetsiho smyslu v deji nebo nejakeho naznaku scenare.Troska proste chce rozesmivat,nekdy za kazdou cenu.Uprime rikam,ze jsem se parkrat zasmal a film jsem si nejak takhle predstavoval,takze jsem nebyl nijak zklamany a davam hezkych 15%. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

608. hodnocený film: Tady bych asi souhlasil s Compadrem. Troška si tam přizve každýho známýho, jenom ne kvalitní herce (až na pár výjimek). Jenomže tyhle jeho filmy o vtipech jsou už ale dávno profláknutý a čiší trapností, která nezná mezí... Pane, Troško, už nám to nedělejte a začněte točit. Jo, kde jsou ty časy, kdy točil Slunce seno... 1* ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Špatnost ! Nuda ! Trapas ! Tak lze vystihnout pokračování, podle mého vkusně vtipného, Kameňáku 1. Ve druhém díle se Zdeněk Troška zaměřil na babku Kropáčkovou, což byla chyba. Jak stará bába znásilňuje pomocí elixíru mladé kluky, to se mi fakt místy i hnusilo. Jednu hvězdičku za ... asi za to, že zde hraje velkej srandista Václav Vydra. 25% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Zdeněk Troška měl při psaní scénáře k dispozici na šedesát tisíc „kameňáků“, které zaslali diváci do soutěže po prvním díle. (Duoscop)
  • Ve 28. minutě doktorka Helenka (Helena Vondráčková) prohlašuje, že se na starou Kropáčkovou podívá sama. Nikdy se to ale nestane. (JT19)
  • Točeno v Týně nad Vltavou a na zámku Koloděje nad Lužnicí. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama