foto

Chuck Walczak

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Krokodýl 2
2001 Flush

TV seriály

2002 První pondělí (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Přísně tajné (S08E07)
2001 24 hodin (TV seriál)
5:00 a.m.-6:00 a.m. (S01E06)
JAG (TV seriál)
Vražedný instinkt (S06E14)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Daddio (TV seriál)
1998 Costello (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace