foto

Il-woo Jeong

  • nar. 9.9.1987 (32 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ilgeubgimil
2016 The Rise of a Tomboy
2007 Nae sarang
2006 Joyonghan sesang

TV seriály

2019 Haechi (TV seriál)
2016 Sindelellawa ne myeongeui gisa (TV seriál)
2015 Gopumgyeok jjaksarang (TV seriál)
2014 Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2013 Hwanggeum moojigae (TV seriál)
Jikjangui shin (TV seriál)
2012 Haereul poomeun dal (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
Kkotminam ramyeongage (TV seriál)
2009 Agassileul bootakhae (TV seriál)
Dolahon Iljimae (TV seriál)
Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
2008 Keukeuseomeui bimil (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce